Jump to content

Welcome to DARKARENA
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Samsung Galaxy S8 & S8 Edge


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1
Guest_Sheyck_*

Guest_Sheyck_*

Samsung Galaxy S8 ar putea fi lansat oficial abia în luna aprilie.

 

 

galaxy-s8-unofficial-render.jpg

 

Anunţul lui Samsung Galaxy S8 este aşteptat în cadrul Mobil World Congress din luna februarie, însă noi informaţii neoficiale sugerează că lansarea sa ar putea întârzia până în luna aprilie. Se pare că telefonul va fi prezent în cadrul târgului din Barcelona, însă nu va fi disponibil pentru vizitatori, ci va fi prezentat în privat presei de specialitate. Nu este clar însă dacă Samsung va oferi posibilitatea de a publica fotografii şi clipuri video cu noul telefon.

Galaxy S8 va fi cu siguranţă gata la sfârşitul lunii februarie. Cu toate acestea, publicul larg nu va avea acces la noul dispozitiv.

Lansarea oficială ar putea avea loc câteva zile mai târziu, în luna aprilie.

 

O idee despre caracteristicile viitoare(hardware, in mare), data de lansare şi alte specificaţii (engleză) : https://samsunggalaxys8edge.org/

 

 

Viitorul Samsung Galaxy S8 va putea fi folosit ca PC, grupul coreean optând pentru introducerea unei facilități care există deja în modelele Microsoft Lumia 950 și 950 XL.

Mai exact, smartphone-ul se conectează la un dock special numit DeX (de la desktop extension – extensie pentru desktop, n.r.), iar acesta poate fi legat mai departe la un monitor și o serie de accesorii precum tastatură și mouse.

 

Microsoft nu a avut prea mult succes cu această facilitate, din cauza lipsei de aplicații pentru Windows Phone și a faptului că telefoanele se încingeau atunci când erau utilizate în acest mod. Însă Android nu duce lipsă de aplicații, astfel că o parte a problemei este deja rezolvată.

Sistemul de operare Android are deja un astfel mod desktop, iar o versiune a acestuia numită Remix OS este deja foarte populară printre fani. De asemenea, Android rulează deja pe procesoarele Intel, care sunt folosite pe calculatoare, însă, cel mai probabil viitorul Galaxy S8 va veni cu procesoare Exynos produse chiar de către Samsung și cu cipuri Qualcomm Snapdragon 835.

 

 


  • SicraN, -*KaN*-, Ƙiиg Rαgnαr ♛ and 1 other like this

#2
Addicted

Addicted
  • 197 posts
o sa apara si F14

#3
-*KaN*-

-*KaN*-
  • 510 posts
  • Location:Giurgiu

Frumos :D poate imi iau si eu alt tele :)


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users