Jump to content

Welcome to DARKARENA
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Versiune noua a Yahoo! Messenger 2016 pentru Windows/Android/MacOSX


  • Please log in to reply
3 replies to this topic

#1
Guest_Sheyck_*

Guest_Sheyck_*

După mai bine de 18 ani, Yahoo a decis să renunțe la serviciul Messenger. Din câte se pare, descărcarea versiunii pentru desktop este deja imposibilă, iar în curând, aplicația nu va mai putea fi folosită. Desigur, vorbim aici atât despre utilizatorii de rând, cât și despre cei care foloseau API-ul Yahoo Messenger.

 

Yahoo-Messenger.jpg

 

În cazul în care încă mai folosiţi vechiul Yahoo! Messenger şi vă îngrijorează faptul că aplicaţia pentru desktop va fi oprită pe 5 august, compania a dezvăluit că nu aveţi motive de teamă, deoarece deja puteţi să descărcaţi o nouă variantă modernizată a clientului pentru Windows şi macOS.

 

 

 

Yahoo:

 

Deși în ziua de azi oferim interoperabilitate între versiunea Legacy și noul Messenger, îi încurajăm pe toți utilizatorii să finalizeze tranziția către acesta din urmă, din moment ce nu vom mai utiliza platforma Legacy începând cu 5 august 2016. Intenționăm să ne concentrăm asupra noului Messenger, cu obiectivul de a le oferi cea mai bună experiență utilizatorilor noștri.

 

Yahoo! Messenger va beneficia de un aspect mai îngrijit, cu o interfaţă „plată” şi culori vii. Interfaţa nu este foarte diferită faţă de alte servicii similare, cu o listă de conversaţii în partea stângă şi o fereastră mare pentru conversaţia activă în partea din dreapta. Imaginile vor fi afişate direct în fereastra conversaţiei, putând fi trimise cu drag & drop mai multe simultan.

 

Pe langa asta, poti crea grupuri de discutie, poti da like mesajelor si pozelor din orice conversatie, poti da unsend mesajelor pe care vrei sa le stergi si exista un mod "off/low connectivity" care posteaza orice doar in momentul in care esti online.

 

Yahoo-Messenger-1.0-for-iOS-teaser-001.j

 

Download : https://messenger.yahoo.com/download/#2
Hellhound

Hellhound
  • 260 posts
  • Location:Cluj-Napoca

Exact ce imi doream :)#3
SicraN

SicraN

    Moderator Global

  • 1200 posts
  • Location:Buzău

Pe telefoane au schimbat de mult interfața. Îl am şi eu pe telefon şi arată aproape la fel cu cel din poză, doar că este varianta pentru smartphone-uri şi nu are nici el toate caracteristicile prezentate de tine mai sus (eu nu i-am mai făcut update de o lună).#4
Guest_Sheyck_*

Guest_Sheyck_*
    • Time Online: 15d 4h 15m 13s

Pe telefoane au schimbat de mult interfața. Îl am şi eu pe telefon şi arată aproape la fel cu cel din poză, doar că este varianta pentru smartphone-uri şi nu are nici el toate caracteristicile prezentate de tine mai sus (eu nu i-am mai făcut update de o lună).

 

Pe telefon stiam si eu ca au schimbat-o.Se pare(cel putin din site-urile cu review-uri pe care m-am uitat) ca schimbarea s-a facut de ceva timp la nivel global doar ca prin tara abea ce apar zvonurile si nu am vazut pe nimeni sa faca tam-tam ca nu mai are messenger.

 

A da, un lucru pe care nu l-am mentionat.. nu functioneaza pe windows XP, testat personal =)) din pacate ruleaza doar pe vista, 7, 8 si 10.. si evident Android/iOS si MacOSX . *lacrima*


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users