Jump to content

Welcome to DARKARENA
Register now to gain access to all of our features. Once registered and logged in, you will be able to create topics, post replies to existing threads, give reputation to your fellow members, get your own private messenger, post status updates, manage your profile and so much more. If you already have an account, login here - otherwise create an account for free today!

Most Liked Content


#19590 De la ce vine nick-ul tau?

Posted by LoLk2 on 29 September 2015 - 07:13 PM

LoLk2-----> actor de filme porno, israelian.


 • Opiu_corbu, n0th1ng#, bAm and 13 others like this


#27407 Servicii Web

Posted by Dante on 03 February 2016 - 05:11 PM

Ai nevoie de un website, dar nu te pricepi sau nu stii exact ce iti trebuie ?
Te putem ajuta !

Fac parte dintr-o echipa de web development creata acu' aproximativ 6 ani. Fiecare dintre noi era pasionat de web development,design,coding etc asa ca am inceput sa "ne jucam" pe diverse platforme pana cand ne-am permis sa vindem servicii.

Pe scurt oferim servicii de web development la preturi mici.

* Site de prezentare
* Blog
* Magazin online
* Comunitati (forum/website)
* Configurari/instalari web
* Altele


In principiu lucram pe platforme, precum Wordpress,Joomla,IPB,SMF,vBulletin etc. De ce? Pentru ca este mai rapid, mai usor si bineinteles mult mai ieftin !
Preturile noastre variaza in functie de proiectul pe care il realizam, incepand de la 300 RON.

Am lucrat pentru diversi clienti din strainatate (ca freelanceri) si pana acum am oferit clientilor exact ce au avut nevoie in timp util.

Am facut un mic site de prezentare pentru a oferi cateva exemple viitorilor clienti. Pe site puteti vizualiza proiecte mai vechi precum si feedback de la clienti.

Aparent s-a troznit site-ul de prezentare, o sa revin cu edit cand il rezolv, daca vreti totusi un exemplu -> sunteti pe el. La forumul DarkArena am lucrat eu si cu Xaio.

 

Postul este mai vechi, pe un alt forum, am dat copy paste pentru ca ideea este aceeasi. Pentru detalii privitoare la pret imi trimiteti PM (in care mentionati ce tip de site vreti, cu ce optiuni etc).


 • SicraN, Opiu_corbu, Mkz and 12 others like this


#22343 DarkArena GUI 2015 STEAM

Posted by ReReDe✗ ♛ on 27 November 2015 - 08:57 PM

DarkArena GUI 2015INFORMATII:

GUI-ul (Graphical User Interface) este realizat pentru comunitatea DarkArena implicit pentru userii acestei comunitati.
Acest GUI este folosit pentru personalizarea propriului client Counter-Strike 1.6.
GUI-ul este compatibil doar cu jocul original Counter-Strike 1.6 valabil pe platforma Steam.


IMAGINI:

Attached File  desing1.jpg   65.57KB   0 downloadsAttached File  desing2.jpg   46.75KB   0 downloadsAttached File  desing3.jpg   130.96KB   0 downloadsAttached File  desing4.jpg   22.58KB   0 downloadsAttached File  desing5.jpg   95.3KB   0 downloads

DESCARCARE GUI: Attached File  DarkArena GUI 2015.rar   4.15MB   97 downloads

INSTALARE GUI:

1. Inainte de instalarea GUI-ului faceti o arhiva a folderului C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life pentru a evita probleme neprevazute si eventual pentru dezinstalarea GUI-ului.
2. Extrage arhiva descărcată oriunde doreşti.
3. Deschide folderul DarkArena GUI 2015 si copiaza continutul acestuia (folderele cstrike si valve) in folderul:

● Windows XP: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life
● Windows 7 32bit: C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life
● Windos 7 64bit: C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Half-Life
Acceptati suprascrierea fisierelor, si instalarea s-a efectuat.


Dezinstalare:

Redenumiti folderul actual C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Half-Life si dezarhivati arhiva folderului executata la pasul 1.


Astept pareri si eventuale buguri daca exista.
 • SicraN, MagiqueMan, Sience64 and 10 others like this


#28164 Recrutare moderatori

Posted by N A' on 11 February 2016 - 05:30 PM

Dupa cum spune si titlul topicului suntem in cautare de moderatori pentru urmatoarea categoria  "Competitii Darkarena" ( la alegere : amandoua sau doar una din categoriile LoL / FIFA )

 

Astept PM de la cine doreste sa faca parte din grupul "Event Organiser" urmand urmatorul model :

 

 

Categorie ( amandoua sau una din cele doua ) :
Timp disponibil ( foarte important acest punct, este nevoie de cineva care sa poata sta minim 2 ore pe forum zilnic, fie ca o faci adunat ) :

Exemple de competitii ( ce fel de competitii poti organiza ) :

Perioada de activitate ( in cazul in care sunteti in sesiune, teze, bac, etc. precizati. )

 

 

In curand o sa fac si o caterogie dedicata mixurilor, voi incerca sa profitam de serverele de war disponibile pentru a organiza fel si fel de evenimente.


 • Opiu_corbu, ozon, RUSSIAN and 7 others like this


#24061 Tu ce telefon mobil ai?

Posted by zeu on 24 December 2015 - 10:33 PM

Nokia, nu stiu ce model e. Baterie cu carbit

 

 

nokia.jpg


 • n0th1ng#, bAm, Tony and 7 others like this


#7 Regulament general

Posted by Xaio on 17 February 2015 - 12:54 PM

Regulament forum

* Preferam sa apelam la bunul simt al utilizatorilor inainte de a sanctiona sau lua anumite masuri.
Cand acesta lipseste, masurile si sanctiunile nu vor intarzia sa apara.


*  Daca am omis ceva in regulament nu inseamna neaparat ca este permis sau  agreat. Daca aveti dubii in anumite privinte nu ezitati sa intrebati  moderatorii sau administratorii. In cazul in care ati incalcat o regula  care nu este mentionata aici, veti fi atentionat si pedeapsa se va  aplica numai la repetarea ei.


1.1 
Reguli de baza:

a. Dreptul de folosire al forum-ului va este acordat gratuit in baza respectarii prezentului regulament.
*  Ne rezervam privilegiul de a va revoca acest drept (indiferent de  vechime sau numarul de mesaje) in cazul in care consideram ca acest  lucru este necesar.

b. Aceasta comunitate se bazeaza pe intelegere si respect reciproc. Asadar, sunt interzise cu desavarsire:
* injuriile, afirmatiile vulgare, rasiste, antisemite si/sau xenofobe.

c. Inregistrarea  in forum cu nick-uri obscene sau jignitoare, precum si cu date  personale false duce la desfiintarea contului pe acest forum.
d. Este interzisa promovarea pirateriei software si scrierea de mesaje care contravin legilor tarii noastre.
e.Este interzisa folosirea a mai multor conturi. Se admite doar folosirea  unui singur user pe forum. In caz contrar sanctiunea este de ban  permanent pe ambele conturi folosite.


1.2 
Referitor la moderatori

a.Moderatorul este persoana care asigura bunul mers al discutiilor,  intervenind doar in cazuri speciale (mai exact, incalcarea  regulamentului).
Moderatorul nu are obligatia sa dea detalii asupra actiunilor sale (mai ales in momentul in care scopul acestora este evident).

b.  Daca insa considerati ca ati fost penalizat pe nedrept de un  moderator, va invitam sa contactati administratorii forumului pentru a  lamuri acesta situatie.
c.  In  functie de calitatea mesajelor, vom decide care dintre membrii vor  deveni moderatori. In special, aceia dintre dumneavoastra care au  pasiune pentru un anumit domeniu, aceasta pasiune fiind oglindita in  calitatea mesajelor, vor fi contactati pentru a fi rugati sa ne ajute in  moderarea forumului.
d.Moderatorii nu sunt numiti pe baza numarului de mesaje. Asadar, nu  abuzati postand mesaje lipsite de sens sau care nu isi au rostul.
e.  Moderatorii se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
Functia  de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de  moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca  mesajele celorlalti utilizatori.

f.Au obligatia sa stearga mesajele cu injuraturi sau jigniri si sa mute  mesajele ce trateaza alt subiect decat tematica unei categorii in locul  indicat pentru acel tip de mesaj.
g. Moderatorilor  le este interzisa moderarea in subforumurile servere-lor de jocuri (ex.  cs.darkarena.ro), de acest lucru se ocupa ownerii servere-lor respective


1.3 
Referitor la owneri

a.  Ownerii de servere sunt numiti doar de mine (Xaio), nu cereti Owner pe un server daca in prealabil nu ati discutat cu mine.
b.  Le este interzisa moderarea sau luarea deciziilor decisive in  subforumurile servere-lor de jocuri exceptand categoria (server-ul) din  care fac parte.
c.  Owneri au obligatia de a indruma cat mai multi oameni catre forum.
d.Orice absenta de pe forum mai mare de o saptamana, fara a ma anunta duce la pierderea titlului de owner.
e.  Este strict intrezis ca un user sa primeasca admin fara a avea cont pe forum.
f. Pot exista exceptii ca un user sa primeasca o a doua sansa doar daca toti ownerii (respectivului server) au hotarat asta.1.4 
Publicitate sau Spam

a.  Nu va promovati propriul site sau alte site-uri la care sunteti  afiliat, nu acesta este scopul acestui forum si prin urmare, mesajele cu  scop publicitar vadit vor fi sterse.
b.  Un link, un exemplu si/sau un scurt citat nu vor fi considerate abateri  de la regulament, atata timp cat au legatura cu subiectul discutat.
Regulile  acestea sunt adresate in special persoanelor care isi creeaza cont  special si numai pentru a posta mesaje ce promoveaza alte site-uri sau  diverse produse sau servicii.

c.In cazul in care vreti sa promovati site-uri si servicii pe acest site  va rugam sa contactati administratorii sau moderatorii forumului pentru a  discuta o posibila colaborare. Suntem deschisi la orice propunere.


1.5 
Mesageria privata

a.Nu trimiteti mesaje cu continut personal / mesaje nesolicitate (spam)  si/sau injurii, afirmatii vulgare, rasiste, antisemite si/sau xenofobe  membrilor forumului.
b.  Regulile  de pe aceasta pagina sunt valabile si pentru continutul mesajelor  private. Daca considerati ca sunt incalate regulile de catre un user,  alertati moderatorii sau administratorii, si vom lua masuri.
c.  Nu citim niciodata mesajele private. Luam aceasta masura de a gasi  dovezi decat in cazul in care exista sesizari in aceasta privinta.


1.6 
Postare mesajelor pe forum

a.Titlul unui subiect trebuie sa fie clar si relevant pentru toti  utilizatorii, nu folositi prescurtari, cuvinte de argou sau expresii  neconcludente.
b.  Toate mesajele trebuie sa fie scrise intr-un limbaj nederanjant pentru ceilalti utilizatori. 
c.Nu intra in dispute cu niciun alt utilizator. Nu raspunde provocarilor  la dispute, anunta in schimb un moderator/admin in legatura cu situatia  respectiva.
d. Este interzis  orice mesaj care il poate afecta pe vreunul dintre membrii acestui  forum. Punctele de vedere sunt cele care trebuiesc discutate, nicidecum  persoana care isi exprima acel punct de vedere.
e.  Sunt interzise imaginile cu caracter erotic sau pornografic, fie postate pe forum, fie in avatar sau semnatura.
f.   Nu postati materiale ale caror drepturi de autor nu va apartin, fara a specifica sursa/autorul materialului.
g.Continutul mesajelor de pe forum nu trebuie sa prezinte sub nicio forma  date confidentiale precum: numere de telefon, adresa, cnp s.a.m.d.
  

 

1.7 Sanctiuni
    
Pentru 8 puncte de infractiune cumulate se acorda ban.

 

· Insulta prin PM la adresa unui moderator - Ban direct
· Spam sau publicitate  - Ban direct
· Folosire clone - Ban direct
· Insulta sau atac la persoana - 3 puncte pentru 15 zile
· Discriminare, instigarea la violenta si comportament ofensiv, remarci rasiste, antisemite - 3 puncte pentru 15 zile
· Warez - 3 puncte pentru 15 zile
· Limbaj neregulamentar - 2 puncte pentru 15 zile
· Spam prin PM - 2 puncte pentru 15 zile
· Semnatura neregulamentara - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Post hunting - 1 punct pentru 15 zile
· Offtopic - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Nu se ofera date despre produs, pretul, localitatea si modalitatea de contact (Mica Publicitate) - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Copierea unui material fara mentionarea sursei - 1 punct pentru 15 zile
· Nickname asemanator cu al unui alt membru sau unei societati comerciale - 1 punct pentru 15 zile
· Folosire excesiva smilies - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Flame/troll/flamebait. - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Votarea la o cerere de acces fara drept de vot - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Dezinformare, folosirea de titluri  n thread-uri care nu sunt sugestive ci doar pentru a atrage atenţia - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
· Mai mult de un bump pe zi (Mica Publicitate) si bump-uri nejustificate - 1 punct pentru 15 zile (poate fi si Warning)
 

1.8 Recomandari
* Nerespectarea acestora in mod repetat poate duce la primirea de avertismente sau chiar ban.

a.Utilizarea limbii romane si exprimarea corecta in cadrul forumului este  o conditie de baza pentru a fi membru al acestui forum; va rugam nu  folositi grupari de litere de genul 'tz' sau 'sh' in locul  diacriticelor.
b. Dupa semnele de punctuatie folositi spatiu.
c. Incepeti fraza cu litera mare.
d. Nu repetati acelasi caracter sau smile de multe ori, gen "!!!!!???".
e.Inainte de scriere cautati cea mai buna categorie sau subiect pentru  mesajele voastre, pentru evitarea postarii de doua ori a aceluiasi  subiect.
f.   Se recomanda continuarea thread-urilor deja existente, daca subiectul a mai fost discutat. 
g.  Utilizati forum-urile si subforum-urile potrivite pentru subiectul pe care doriti sa il discutati cu ceilalti membri.
h.  Nu cereti schimbarea nickului, acest lucru este imposibil.
i. Pentru postarea de imagini (de rezolutii mari) folositi optiunea de  "Upload attachment". Formatele recomandate sunt .jpg si .png!


Staff-ul isi rezerva dreptul de a modifica aceste reguli !


Responsabilitatea  juridica pentru mesajele postate va apartine in totalitate. Dupa  postare mesajele vor deveni proprietatea Darkarena si nu mai pot fi sterse  decat in conditii speciale. Desi incercam sa monitorizam cat mai bine  continutul mesajelor publicate, Darkarena nu poate fi tras la raspundere  pentru oricare din regulile incalcate de membrii acestui forum, cu atat  mai mult cu cat caracterul de "timp real" al postarilor face posibila  oricand incalcarea accidentala a legii.


 • Angrry, china, ozon-_-CouSsiN-_- and 5 others like this


#35695 Evenimente cu premii în bani.

Posted by Opiu_corbu on 28 August 2016 - 01:37 AM

Salutare! 

 

1.Mister, exagerezi irational cu un concurs pe cs, au fost mai multe initiative si fara rezultat( daca consideri ca poti organiza eu sunt primul care te sustine, dar in schimb iti asumi responsabilitatea :D)

2. Dante: stim cu totii punctul tau de vedere vis-a-vis despre CS, insa am rugamintea inainte sa mai faci "amenintari'  voalate, referitor la boost-uri( ele vor fi mereu pt serverul de clasic, indiferent de opina ta, caci pana la urma noi decidem daca ne convine sau nu sa "aruncam" banii pe fereastra) sa reflectezi serioas, daca dispar serverele de cs( indiferent de mod) ce mai ramane din comunitatea asta????? Iti spun eu maxim 5% din cei activi, si aia rar, sa vada ce mai e NOU?!?!!!! Si cum esti atat de indarjit fata de serverele de cs, sunt fff curios ce alternativa ar fi( si cat de mult o poti duce la capat), caci din partea niciunui ADMIN de forum nu am vazut un joc nou( unul ca nu stie sa il configureze, altul ca nu vrea, altul ca nu isi doreste, altul ca nu il intereseaza,etc.) Vrei sau nu, sa accepti, realitatea este ca in momentul de fata Comunitatea aceasta se "invarte" in jurul serverelor de CS!!! 

 

On-topic: superba prima propunere, sunt dispus sa ajut cu 50% din premiu! Si nu il consider mare, ci doar acceptabil, atat timp cat vor fi "creatii" de bun gust! Succes! PS: vb in pm despre premii!

 

A doua propunere este binevenita, insa va trebui sa te implici in aplicarea ei, in cel mai serios mod, cred ca putem creste numarul persoanelor din aceasta comunitate cu astfel de concursuri! 

 

Succes! 


 • SicraN, GOD Mario, Axy and 5 others like this


#32187 Bancuri.

Posted by Nevers on 09 June 2016 - 11:37 AM

Putin cu Medvedev :
– Dimitri, bombardăm România ?
– O bombardăm naibii,tavarisc prezident. Cu ce să-ncepem ?
– Păi, Mitia, eu zic să-ncepem cu infrastructura, să le belim fabricile ! Uite, asta mare de tractoare , din Brașov….
– S-a închis, și s-au închis toate, domnu președinte.
– Păi, obiective nevralgice – Institutul ăsta de vaccinuri, Cantacuzino.
– Închis de zece ani, domnu președinte.
– Spitalul de arși, că le-ar trebui în caz de război…..
– Și-așa nu funcționează, domnu’ președinte.
– Spitalul de copii din Timișoara, bre , să-l bombardăm !
– Tocmai a fost restituit bulibașei Vișinel Cîrpaci.
– Parlamentul !
– O să se bucure tot poporul român că scapă de ei.
– Să le bombardăm cartierul Primăverii, Rahovei, Ferentari !
– În primul stau țeparii mari, parlamentarii, în ultimele două, hoții de buzunare. De ce să le rezolvăm noi problemele interne ?
– Rafinăriile de petrol !!!
– Domnu’ președinte, le-am cumpărat noi, sunt ale noastre, ale Rosneftului
– Nu știu, Mitia, ții cu noi sau cu românii ? !! Vrei să-i bombardăm sau nu ?!?!?!
– Da, domnu’ președinte. Să-i bombardăm. Să le bombardăm autostrăzile.
– Alea-s autostrăzi ? Care se prăbușesc la o lună după darea în folosință sau la prima ploaie ?
– Nu știu. Pădurile…. Codrii României….. Să ardă ca un snop de paie.
– Le-au tăiat singuri. Nu prea au mai rămas.
– Moldova ! Să le bombardăm toată Moldova !
– N-o să se observe, domnu’ președinte. Au avut anul ăsta niște alunecări de teren de n-a rămas piatră pe piatră.
– Vasluiul !!! Jos cu orașul Vaslui !!!
– Sunt toți la muncă în Italia.Au ramas doar pompierul, primarul și fochistul de la scoala.
– Mitia, trebuie să bombardăm ceva. Ceva mic…cat de cat !
– Domnu’ președinte, ăștia de 25 de ani au activat tactica pământului pârjolit. Ne-au luat-o înainte, au prevăzut tot ,nevolnicii naibii !
 • Opiu_corbu, GOD Mario, Sp4wn and 4 others like this


#28588 Bancuri.

Posted by Sp4wn on 19 February 2016 - 09:12 PM

Parinte,mi-a placut slujba de azi..pizdoasa rau.

-Multumesc fiule,dar te rog sa vorbesti frumos in Casa Domnului.

-Atat de mult mi-a placut incat am pus 500 euro in cutia milei.

-Coaie tu vorbesti serios?

 

Alinuta lipseste 3 zile de la scoala.Cand vine invatatoarea o intreaba: dc nu ai venit la scoala?

-A murit mama.

-cum a murit?

-a batut un cui in perete si s-a lovit cu ciocanul peste deget.

-bine,bine dar nu se moare din asta.

-se chinuia prea mult si tatei i s-a facut mila de ea si a impuscat-o.

 

Suna interfonul.Raspunde un barbat.

-Da,cine e?

-Din difuzor se aude vocea unui tanar.

-Sorin sunt bre..am venit s-o fut pe fie-ta.

-S-o cee?

-So-rin.!!

 

Un grup de turisti romani faceau turul orasului Praga.La un moment dat ghidul spune:

-in acest moment trecem pe langa o renumita berarie pragheza.

-din multime se aude vocea lui BULA

-si de ce ma rog trecem pe langa?

 

La semafor ,un mercedes ultimul tip este lovit de o masina veche si vai de ea.Din mercedes iese un tip de vreo 2m si 130 kg,il scoate pe cel care statea pe scaunul din fata si incepe sa-i dea pumni cu nemiluita,iar saracul om nu spunea decat:la...la ..la

-Ce lalaiesti ma tampitule?

-La.. la..la acesta masina volanul e pe dreapta..

 

2 romani in Anglia in camera de hotel.Deschid ei sifonierul si vad un soricel.

-Ba tu stii cum se zice la soricel in engleza ca sa dam telefon la receptie sa le spunem ca am gasit unul?

-Nu ba.

-Bine lasa ca dau eu telefon si ma inteleg cu ei

-heloo reception?

yes,tell me.

-do you know Tom&Jerry?

-yes of course.

-Jerry is here.

 

3 femei stau de vorba pe timpul lui Ceausescu despre metode anticonceptionale.Prima spune-

-pe mine ma doare-n cur,sotul meu e ginecolog si in caz ca raman gravida imi face el un chiuretaj.

A doua spune:

-si pe mine ma doare-n cur,sotul meu e farmacist si imi aduce el pilule anticonceptionale,deci nu am probleme.

A treia spune:

-si pe mine ma cam doare-n cur.dar barbata-miu mi-a zis ca o ma obisnuiesc..


 • SicraN, ChuckNorris, Sience64 and 4 others like this


#23739 Bancuri.

Posted by TrAzNeT on 19 December 2015 - 03:54 PM

Incendiu devastator in Bucuresti.Zeci de oamneni sunt blocati intr-o cladire in flacari la ultimul etaj.
Un pompier se apropie si striga"Sari,ca te prind!".
O femeie isi ia inima-n dinti si sare...pompierul o prinde si scapa nevatamata.Imediat dupa ea la rand era un barbat,sare si el,pompierul il prinde..scapa si el.
Urmatorul era un tigan...sare si se zdrobeste de asfalt...pompierul se uita in sus si striga..."Baaa!!!,nu mai aruncati cu d-astia arsii,ce naiba!!!"
 • Opiu_corbu, GOD Mario, ChuckNorris and 5 others like this


#19538 De la ce vine nick-ul tau?

Posted by Dante on 28 September 2015 - 07:14 PM

Numele meu °Borfashu'° inseamna -Hot de rufe/haine-.

Si am zis ca numele asta ma reprezinta. Nu , nu am furat rufe/haine. 

 

De asemenea se mai traduce si "Hot prost", d'aia ti-am dat linkul din dex :).


 • GOD Mario, El Magnifico, Sience64 and 5 others like this


#38126 The great bot purge.

Posted by Dante on 19 December 2016 - 05:10 PM

Mai pe romaneste, am banat toti userii cu mail de Rusia. Daca stiti vreo persoana cu mail .ru care nu era bot, dati un pm sa ii scot ban-ul (desi ma indoiesc).

 

Am adaugat o intrebare de securitate la inregistrare, sa speram ca functioneaza.


 • SicraN, Daemon, Zaitsev vs.ss and 4 others like this


#36171 Prezentare Mister

Posted by Sience64 on 06 September 2016 - 01:45 PM

Dolari , lire si euro Sebastian (joke). Sicran te-as bate cu urzica pana te-ai scapa pe tine


 • SicraN, Sp4wn, Athena ♥ and 4 others like this


#33243 [Propunere] *Retrasă*

Posted by Dante on 06 July 2016 - 06:16 PM

Comunitatea a fost in top 5 comunitati din romania pentru o lunga perioada de timp. Am schimbat platforma de vreo 3-4 ori (ultima fiind IPB, cea actuala) motiv pentru care nu avem mii de useri inregistrati (si nu le vad rostul, pot oricand sa modific acolo sa apara mii de useri inregistrati, dar n-or sa fie atatia online niciodata). Plus ca dupa cum am spus la noi nu se inregistreaza boti pe banda rulanta :).

 

Normal ca o sa atrag atentia asupra partilor negative, dar din moment ce nu am inchis propunerea si nu am zis ca nu se ia in considerare nu vad unde e problema. E si normal ca lumea sa-si dea cu parerea si este treaba mea sa-i informez pe cei ce nu se pricep de eventualele dezavantaje.

 

Nu vad rostul unui model de sugestie din moment ce pana acum toata lumea a stiut sa-si posteze sugestiile intr-un singur topic. Am fost anuntat din prima secunda ca faci posthunt, dar am zis sa trec cu vederea (ceea ce nu se intampla des). Crede-ma ca am fost foarte indulgent. Nu stii cum reactionez la aberatii de genul, iar daca ti se pare ca sunt arogant, poate ai dreptate, poate ca nu, te ataci prea usor indiferent de situatie.

 

Nu inteleg de ce tot zici ca e comunitatea mea (nu am EU membrii si mai stiu eu ce aberatii). Nu am infiintat eu DarkArena (fostul Darkbit) si nici nu am fost primul administrator, doar ca am fost printre cei care au ajutat comunitatea cel mai mult (pe backend in principiu).

 

 

Cat despre bani si alte tampenii...nu stiu cum sa te anunt, dar avem licenta la IPB care a costat destul de mult si nu sunt multe comunitati care au asa ceva. Nu primim mari bani din donatii, iar toti banii din reclama de jos se duc catre fondatorul comunitatii si il "ajuta" la plata hostului (nu ca ar fi mare ajutor, dar de cand a infiintat comunitatea si pana acum nu a fost niciodata pe plus din donatii sau reclame).

 

 

O tot tii in stanga si-n dreapta cu comunitatea ta cu multi membrii si ce bine a mers din primele 3 luni si etc, dar n-o mai vad online, asa ca prefer DarkArena, cu 50 de membrii on, dar nu inchisa. Te axezi prea mult pe cantitate, iar noi spre deosebire de tine suntem interesati si de calitate.

Din primul tau post ai inceput sa critici comunitatea, dar eu nu inteleg de ce ai venit aici in primul rand daca nu-ti convine. Ai facut propuneri, ok, asteptam sa se voteze si sa vedem ce se modifica si ce nu, dar tu esti nerabdator si imatur. Te-ai suparat ca nu a fost toata lumea in tandem cu tine si te-ai suparat ca un copil caruia nu-i cumperi bomboane.

 

Nu am atata timp liber pe cat crezi tu. Am facultate, examene, practica si munca. Nu stau sa frec menta pe forum 24/7, dar imi fac timp sa mai intru si pe aici sa rezolv din probleme si etc.


 • GOD Mario, Alltair, Pasho and 3 others like this


#32141 Prezentare Fantasy

Posted by Guest on 07 June 2016 - 09:14 PM

Nume: Mihalcea
Prenume: Dan-Alin
Vârsta: 17
Data nașterii: 9/12/1998.
Oraș: Cernavoda.
Mâncarea preferată: Lasagna, clar, cu carne de vita tocata si sos bechamel.. yummy
Culoarea părului: Saten
Ochi: Caprui
Calități: Sinceritate, inteligenta peste medie, calm, modestie.. :))
Câteva detalii despre tine: Pai, sunt mai ciudat, tipu' retras care mai citeste carti din cand in cand si iese pe afara numai in zilele ploioase, mai retras si introvertit, subestimat de cam.. toata lumea.Nu suport minciunile gogonate, persoanele false si snobii(aia care se vad mai presus de ceilalti cand ei de fapt sunt niste ratati). Si cam atat, restul e la calitati.
Post(uri) de televiziune preferat(e): HBO, CN, Discovery, si alea de la sfarsitul listei de programe :))
Dacă ar fi să te asociezi cu un personaj din desenele animate/filme, care ar fi acela? : Hugo(din filmul cu acleasi nume,2009) sau Scott Pilgrim(din filmul Scott Pilgrim vs. the world), personaje care par copilaroase, dar care defapt sunt mai mature decat par.
Ce urăști cel mai mult: Am zis deja mai sus :))Minciuna, snobism, diversitatea si libertatea excesiva si stereotipurile.
Gen de muzică preferat: Nu as zice chiar oricare, dar majoritatea, in afara de electronica, dubstep, trap, sau orice e doar zgomot. Genurile preferate ar fi rock, piano si pop/folk d-ala vechi si nostalgice. :)
Artist de muzică preferat: Probabil James Hetfield, solistul trupei Metallica.
E-mail: nu dau curiosilor.
Skype: nu folosesc.
Facebook: Aici
 
Nici o parte cu culoarea preferata, genuri de carti sau alte notiuni abstracte care primeaza in caracterul unei persoane? :))... just saying.
 
Despre Lumea Jocurilor:
 
 
Nick: Fantasy.
Steam : privat.
Arma preferată: AK-47.
Echipa preferată: nu conteaza.
Server favorit din comunitatea noastră: La fel ca Yaxes, as fi ales dr. dar nu mai exista, asa ca optez pentru clasic, desi preferam respawn-ul, dar serverul vechi, cu staff-ul si plugin-urile/setarile dinainte.
Ce ai schimba la comunitatea noastra? : Habar nu am, oameni mai activi presupun, forumul si serverele sunt okay, doar ca am vazut pe multe alte comunitati mult mai multa activitate + ca moderatorii globali ar putea fi si mai multi, dar nu neaparat, si ar putea posta in subforumurile de genul discutii libere, resurse + ar fi placuta o sectiune de download si pentru filme/muzica si why not carti(recenzii sau pdf-uri..).
Ce ar aduce in plus schimbarea ta pentru comunitate? : Pai, mai multa activitate, mai multa "viata" + relationarea mai usoara dintre membri si nu stiu, exprimarea preferintelor si "gusturilor". cred.. dar asta e doar opinia mea.
 
P.s. : nu aruncati cu rosii sau alte obiecte mici. daca nu va place ce cititi ignorati sau aruncati cu televizoare, pepeni sau ceva foarte scump, de preferat din aur, chiar bani(gheata, nu suport cardurile). :lol:
 
Edit: Prezentare Fantasy, editati voi va rog :)) inca dorm si am febra deci mna..

 • SicraN, Daemon, LoLk2 and 4 others like this


#26927 Traditionalul Off-Topic

Posted by SicraN on 28 January 2016 - 09:47 PM

darkarenaservers.png

Să dea Domnu' să fie toate serverele din comunitate pline. Amin!


 • GOD Mario, Sience64, TrAzNeT and 4 others like this


#25220 Bancuri.

Posted by Sp4wn on 08 January 2016 - 05:33 PM

Merge unu cu nevasta sa ia cina la un restaurant.Din greseala farfuria de supa se varsa pe rochia ei cea noua.Suparata si asteptand sa fie consolata de sotul ei romantic zice:

-Uite cum arat,ca o vaca!

El raspunde :-Si te-ai mai si murdarit pe deasupra!

 

 

Mama si fiica mergeau cu un taxi.

-Mami ce fac doamnele alea in  coltul strazii?

-Isi asteapta sotii sa se intoarca de la serviciu.

-Hai cucoana ca sunt prostituate,intervine taximetristul.

-Mami,prostituatele fac copii?

-Desigur draga mea,de unde crezi ca apar taximetristii..


 • SicraN, Opiu_corbu, Sience64 and 4 others like this


#24570 Aniversari

Posted by ReReDe✗ ♛ on 31 December 2015 - 05:58 PM

Va doresc tuturor un an nou fericit.Un 2016 bogat pe plan sentimental si financiar.Sa fiti fericiti si sa ne auzim cu bine in noul an.

 

Sa traiti, darkanianilor! 


 • DeaGleS, Zaitsev vs.ss, TrAzNeT and 4 others like this


#23616 Bancuri.

Posted by Dogo-Argentino on 17 December 2015 - 07:55 PM

Bula si Strula gasesc pe internet aparate pentru masturbat si se hotarasc sa-si ia cate unul.Dupe ceva timp Strula il suna pe Bula sa vada cum se descurca cu aparatul.

Strula:Ce faci frate ? Cum merge aparatul?Eu sunt foarte satisfacut

Bula:Ba frate e bun dar am o problema,nu mai pot sa-l opresc ma stors de tot sunt lesinat

Strula:Are un buton verde?

Bula:Da

Strula:si unul rosu?

Bula : Da

Strula: si unul albastru in mijloc?

Bula:Nu

Strula:Aolo ba ai belit p**a ala e aparat de muls nu se opreste pana nu da-i 20 de litri :)


 • GOD Mario, Sience64, Sp4wn and 4 others like this


#22893 [Portofoliu] PUNK

Posted by PUNK on 04 December 2015 - 09:29 PM

Untitled_1.jpg
 
 

Untitled_2.jpg
 

 

Untitled_3.jpg
 
 
 
Coduri:
Crocogater: [url=http://postimage.org/][img]http://s23.postimg.org/dpfv6yngr/Untitled_3.jpg[/img][/url]
Sp4wn: [url=http://postimage.org/][img]http://s17.postimg.org/66m0lulhr/Untitled_2.jpg[/img][/url]
Pasho': [url=http://postimage.org/][img]http://s22.postimg.org/7aizuinld/Untitled_1.jpg[/img][/url]

 • SicraN, Opiu_corbu, Sp4wn and 4 others like this